Ben je op zoek naar mooie en betaalbare vintagespulletjes? Wij bieden een ruime keuze.

Creatief aan de slag en stempels voor je hobby kopen?

  • Home
  • News
stempels

Ben jij creatief en altijd op zoek naar leuke nieuwe knutselinspiratie? Of ben je op zoek naar een nieuwe hobby? En wil jij stempels voor je hobby kopen ? In dit artikel vertel ik je alles over stempels voor je hobby.

Stempels met een hogere kwaliteit voor je hobby kopen

Als je aan het woord stempels denkt dan denk je vast aan zo’n houten vierkant, rondje, hartje of beertje die je in een inktkussen moet drukken. Wie heeft dit niet gedaan als kind? Ik herinner me nog goed dat mijn oma een kistje had waarin ze haar stempels bewaarde. Als kind vonden wij het geweldig om hiermee te stempelen. We stempelden door de jaren heen misschien wel honderd A-4tjes vol, vaak met halve afbeeldingen want de stempelkussentjes deden het niet altijd even goed. Wist je dat er de laatste jaren super veel leuke én bovendien beter werkende technieken zijn om te stempelen. Veel verschillende designs en mogelijkheden, voor jong en voor oud en voor iedereen. Ongeacht waar je interesse ligt want, je kunt deze stempels vinden in allerlei verschillende soorten, maten en designs. Stempels voor hobby kopen is iets wat steeds meer mensen doen.

Wat is er zo leuk aan stempelen?

Zoals ik eerder zei zijn er steeds meer mensen die het stempelen van bijvoorbeeld kaarten als hobby  hebben. De variatie is zo breed dat er altijd een onderwerp is dat je leuk vindt om te stempelen. Dieren, bloemen, een verjaardagstaart of bijvoorbeeld een afdruk van hoge bergen.

Mocht je nog steeds niet overtuigd zijn dan heb ik hieronder een aantal voordelen van het stempelen voor je op een rijtje gezet.

  • Je kunt er je creativiteit in kwijt
  • Het is vernieuwend
  • Het werkt verslavend én aanstekelijk
  • Het verveelt nooit want je kunt honderden verschillende stencils en stempels gebruiken
  • Je kunt de stencils en stempels met elkaar mixen en matchen, zo heb je altijd een nieuw, anders en verfrissend resultaat

Wat kun je met de stempels en stencils maken?

De mogelijkheden zijn eindeloos, het belangrijkste is dat jij je gedachten de vrije loop kunt laten gaan. Je kunt voorwerpen bestempelen door het gebruik van de stencils. Wanneer je bijvoorbeeld de naam van je kind op een kist stempelt geef je daardoor meteen een hele persoonlijke touch aan de kist en aan de ruimte waar de kist staat. Ik vind het ook erg leuk om de stempels te gebruiken bij het maken van kaarten, het geeft een ander effect dan het gebruik van papier op een kaart en er zijn ook stempels die je in delen kunt gebruiken en dus ook over elkaar heen. Zo krijgt je kaart ook verschillende lagen maar het geeft toch een hele andere indruk en sfeer aan een kaart dan wanneer je papier zou gebruiken. Het is ook leuk op stempels, papier en stencils juist te combineren. Wanneer mensen jouw kaartje openen zullen ze verrast zijn, ik weet zeker dat jij het meest bijzondere kaartje van iedereen hebt gemaakt! Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met dit artikel zodat jij stempels voor je hobby koopt. Wanneer ga jij jouw eerste creatie maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *