Ben je op zoek naar mooie en betaalbare vintagespulletjes? Wij bieden een ruime keuze.

De laatste overhemd trends

overhemden van Casa Moda

Overhemden zijn een onmisbaar onderdeel van de garderobe van elke man. Of je nu naar het werk gaat of naar een formele gelegenheid, er is altijd een overhemd nodig. De laatste tijd zijn er een aantal nieuwe overhemd trends opgedoken die je zeker niet wilt missen.

overhemden van Casa Moda

Western stijl

Een van de belangrijkste trends op het gebied van overhemden is de terugkeer van de Western-stijl. Overhemden met franje en western-patronen zijn helemaal in, en geven een unieke twist aan een anders formeel kledingstuk. Je kunt deze stijl het beste combineren met een paar stoere jeans en boots voor een gebalanceerde look.

Prints en kleuren

Een andere trend is de groeiende populariteit van overhemden met opvallende prints en kleuren. Van bloemmotieven tot abstracte patronen, er is voor ieder wat wils. Dit soort overhemden zijn ideaal om op te vallen in een menigte en geven een leuke twist aan je outfit. Probeer ze te combineren met een neutrale broek of chino voor een gebalanceerde look.

Oversized fit

Een andere trend op het gebied van overhemden is de toenemende populariteit van oversized fit overhemden. Dit soort overhemden zijn ruimer gesneden en geven een nonchalante, ontspannen look. Ze zijn het beste te combineren met een paar skinny jeans of een slim fit broek voor een afgemeten look.

overhemden

Klassieke stijl

Tot slot is de terugkeer van klassieke overhemden ook een belangrijke trend. Overhemden in basic kleuren, zoals wit, blauw en zwart, zijn altijd in de mode en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met een aantal verschillende broeken en schoenen. Dit soort overhemden van Casa Moda bijvoorbeeld zijn perfect voor elke gelegenheid en zullen nooit uit de mode raken.

In samenvatting zijn de laatste overhemd trends gericht op opvallende prints en kleuren, oversized fits en de terugkeer van klassieke overhemden. Of je nu op zoek bent naar iets unieks of naar iets klassieks, er is zeker een overhemd dat bij je past. Probeer een paar van deze trends uit en geef je garderobe een nieuwe twist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *