Ben je op zoek naar mooie en betaalbare vintagespulletjes? Wij bieden een ruime keuze.

Een industriële uitstraling in je woning op deze manier

Een industriële uitstraling in je woning op deze manier

Je interieur inrichten op een stijlvolle manier kan soms een lastige opgave zijn. De trends veranderen constant en ook is het voor velen moeilijk om één geheel van je interieur te maken. Een trend die we al een aantal jaren zien terugkomen, en ook een trend die nota bene tijdloos is, is een industriële inrichting. Met een paar simpele stappen kun jij je interieur een industriële look geven, bijvoorbeeld door middel van de industriële deuren van GLAZZ. In dit artikel geven we je twee waardevolle tips! 

Tip 1: Maak gebruik van staal

Je kunt je interieur binnen korte tijd een industriële uitstraling geven als je gebruik maakt van staal. Dit kun je bijvoorbeeld doen door woonaccessoires aan te schaffen waarin staal is verwerkt, maar ook door meubels of deuren. Een stalen tafel bijvoorbeeld, kan de hele ruimte omtoveren tot een stoere en industriële sfeer. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je ramen en deuren te voorzien van een stalen look. We zien dat een met staal omlijnde deur van glas de afgelopen jaren erg populair is. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos. Zoek voor inspiratie online, in woonwinkels of woontijdschriften en vind een geschikte toevoeging voor jouw interieur!

Tip 2: Geef je interieur een betonnen look

Een industrieel interieur kun je herkennen aan twee kenmerken. Er wordt namelijk veel gebruik gemaakt van twee materialen, staal en beton. Staal komt vooral voor in de woonaccessoires en meubels, waarbij beton vooral wordt gebruikt voor op de vloeren of op de muur. Een betonnen look aan je interieur geven kun je heel gemakkelijk zelf doen. Er zijn verschillende soorten kleuren beton beschikbaar. Op deze manier kun je een look uitzoeken die past bij de rest van je interieur. Het komt minder vaak voor dat muren een laagje beton krijgen, maar ook geeft een speelse uitstraling. Hier kun je ook weer uit verschillende kleuren kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een lichtgrijze betonnen look, waarbij je met zwarte accessoires kunt werken. Ook kun je voor een donkergrijze betonnen muur of vloer gaan, waarbij witte en zilveren accessoires mooi bij passen. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *