Ben je op zoek naar mooie en betaalbare vintagespulletjes? Wij bieden een ruime keuze.

Loop jij straks rond met de meest unieke muts? Laat je muts borduren!

  • Home
  • News
muts borduren

De herfst is al volop aan de gang, wat ook betekent dat de winter voor de deur staat. Dit is dan ook al goed te voelen aan de temperatuur. De Nederlandse herfst kan naast nat en winderig ook al erg koud zijn. Het is dan belangrijk om je goed aan te kleden. Je kunt dan natuurlijk mee gaan met de laatste trends, maar je kunt ook voor een meer unieke look gaan. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om juist terug te gaan naar oudere trends met vintage items, maar je kunt ook nieuwe items geheel eigen maken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe muts die helemaal bij jou past? Laat je muts dan borduren met een uniek motief of logo! Een muts laten borduren brengt namelijk tal van unieke mogelijkheden met zich mee.

Wat voor muts draag jij deze winter?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe muts zijn er eigenlijk tal van mogelijkheden. Heb jij je wel eens in alle soorten mutsen verdiept? Waarschijnlijk niet! Waarschijnlijk ben je wel bekend met de meest voorkomende soorten mutsen maar weet je ook welke het beste past bij de vorm van jouw gezicht? Wanneer je een ovaalvormig gezicht hebt, heb je geluk. Dan past eigenlijk elke muts wel goed bij jou. Je kan dan wel nog goed letten op de kleur van de muts, zodat ‘ie het beste bij jouw huid past. Wanneer je gezicht wat meer hoekig is, kun je het beste kiezen voor een muts die jouw gezichtsvormen wat zachter maakt. Zo kun je ervoor kiezen om een zachte en wollige muts of voor brede hoofdbanden. Wanneer je een rond gezicht hebt, kun je deze vorm het beste doorbreken door een muts te kiezen die van de ronde vorm afwijkt. Denk bijvoorbeeld aan een asymmetrische muts of een muts met wat meer structuur in het materiaal.

Laat je muts borduren!

Wanneer je op zoek bent naar een unieke muts die nog niemand heeft, kan het nog wel eens lastig zijn om deze te vinden. De ultieme oplossing is dan om je muts te laten borduren! Het laten borduren van je muts geeft je een tal van mogelijkheden. Jij kunt namelijk zelf bedenken wat je op je muts wilt. Je kunt daarbij natuurlijk ook de kleur van de muts geheel zelf bepalen. Wat zou je willen laten borduren? Misschien wel je naam of een zelf ontworpen logo. Een muts laten borduren is ook een leuke manier om iemand een uniek cadeau te doen voor de winter! Want niets is toch leuker dan een persoonlijk cadeau? Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke gift voor je relaties kan mutsen laten borduren ook een grappig gebaar zijn. Zo kun je er dan voor kiezen om het bedrijfslogo op de muts te plaatsen en zullen de relaties zorgen voor wat extra promotie voor jouw bedrijf tijdens de winter!

Meer informatie over mutsen laten borduren? Kijk dan op: https://www.bedrukken.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *