Ben je op zoek naar mooie en betaalbare vintagespulletjes? Wij bieden een ruime keuze.

Top 17 mooiste bloemen voor thuis in Zuid Holland

 • Home
 • News
mooiste bloemen voor thuis

In deze blog behandelen we 17 hele mooie bloemen die je kunt bestellen via internet bij de online bloemist of het tuincentrum. Afhankelijk van het seizoen kan het zijn dat bepaalde planten niet meer beschikbaar zijn. Denk aan seizoensgebonden bloemen zoals zonnebloemen en verse tulpen. Wij adviseren om altijd goed de verzorgingsinstructie van de bloemist op te volgen. Zo blijft je boekt bloemen lang mooi op de vaas.

17 mooie bloemen en boeketten voor in de woonkamer

 1. Anemoon Co Meron Blue: Diep blauw, paarse Anemoon. Leuk te combineren met de Hyacint Gemengd.
 2. Astrantia Million Stars: Astrantia ook wel Zeeuws knopje genoemd. Fris luchtige bloemetje. Versterk de snijbloem en bundel de stelen bij elkaar. Daarnaast is het ook erg leuk als toevoeging bij rozen of bolgewassen.
 3. Eucharis Grandiflora: Exclusief bolgewas met serene witte bloemen. Een Eucharis heeft per steel 5 klokjes die een voor een open komen. Mooi met andere witte bolgewassen als Amaryllis en Freesia’s. Of puur in een vaas.
 4. Freesia Du Volanta: Witte Freesia die heerlijk geuren! Freesia kunnen 2 tot 3 weken op de vaas staan. Combineer deze met Amaryllis en Eucharis.
 5. Hippeastrum Ga Mont Blanc: Witte, grootbloemig Amaryllis. Als toevoeging is het mooi om te combineren met de verfijnde Freesia’s of Eucharis. Deze week scherp van prijs!
 6. Hippeastrum Nymph: Grootbloemige Amaryllis die dubbelbloemig is. De kleur is roomwit en heeft een roze rand in het midden van het kroonblad. De bloemen komen prachtig open! Prachtig bij de Sweet Avelanche. Deze week zeer scherp van prijs.
 7. Hyacint Aiolos: Roomkleurige, witte Hyacint. Deze hyacint zit vol met bloemetjes. Bundel deze bij elkaar en plaats deze strak in een vaasje. Ook mooi te combineren met andere witte bloemen (tip voor de regio Zuid Holland).
 8. Hyacint China Pink: Zacht Roze Hyacint die zeer vol van bloemen is. Maak een boeket met poeder tinten en combineer deze bloem met de Roos Green Fashion, witte Freesia’s en roze Ranonkels.
 9. Hyacint Gemengd 5 kleuren: Deze Hyacinten zijn gemengd in de kleuren, blauw, roze en wit tinten. Mooi om te bundelen en strak in een cilinder vaas te plaatsen. Liever combineren? Voeg dat wat blauwe Anemonen en witte Freesia toe.
 10. Ranonkel Am Pastel: Prachtige volle Ranonkels in een zachtroze tint. Leuk met Hyacint Gemengd of de oranje Ranonkel. Als toevoeging is Astrantia of Freesia geschikt.
 11. Ranonkel Ra Inra Zalm: Volle Ranonkel in roze/oranje tint. Deze prachtige poeder tint is makkelijk met andere zachte tinten te combineren.
 12. Ranunculus Asiaticus: Fris, witte Ranonkel. Middelgrote bloem. Mooi bij Freesia en Hippeastrum.
 13. Roos Avelanche: Grootbloemige witte, volle roos, die rond open komt. Combineer de roos met de witte bloemen van de Astrantia.
 14. Roos Green Fashion: Fris groen roosje met een roze randje is. Prachtig bij Avelanche en Sweet Avelanche. Deze kleinbloemige roos is lekker sterk en zeer scherp van prijs!
 15. Roos Sputnik: Knal oranje, grootbloemige roos. De knop is zeer gevuld en komt rond open. Mooi te combineren met de Sweet Avelanche en Green Fashion. Liever een ton-sur-ton combinatie? Voeg dat enkele zalm kleurige Ranonkels toe.
 16. Roos Sweet Avelanche: Zacht roze, volle roos. Sterke roos, die rond open komt. Deze roos is zeer groot voor een grootbloemige en staat langer dan de kleinere varianten. Mooi te combineren met de Amaryllis Nymph en Green Fashion.
 17. Roos Sweet Avelanche: Zacht roze, volle roos. Sterke roos, die rond open komt. Erg mooi met de rozen Finess, Green Fashion en Avelanche. Of met de witte bolgewasjes.

Tip: ben je van plan een moestuin te beginnen? Kies dan voor een verhoogde moestuin bak.

Online bloemist zoeken in Zuid-Holland?

Het kan interessant zijn om via internet een bos bloemen te bestellen via bijvoorbeeld Fleurop of Topbloemen. Deze landelijke webwinkels werken samen met lokale bloemenspeciaalzaken. Je kunt vaak ook rechtstreek bij een bloemenspeciaalzaak in Zuid-Holland bestellen. Je kunt deze boeketten laten thuisbezorgen of afhalen bij de desbetreffende winkel. Vaak kun je een bestelling die je vandaag plaats, morgen al thuisbezorgd krijgen (ook in het weekend).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *