Ben je op zoek naar mooie en betaalbare vintagespulletjes? Wij bieden een ruime keuze.

Verschillende soorten kaarsenhouders

  • Home
  • News
kaarsenhouders

kaarsen, we kunnen niet zonder! Kaarsen zorgen, vooral tijdens de donkere dagen voor een stukje extra sfeer en gezelligheid in ons huis. Niet alleen wanneer ze branden, maar ook wanneer je ze gewoon ter decoratie in je favoriete kaarsenhouder hebt staan. Dat laatste is nu net waar het vaak aan ontbreekt. Een mooie kaars kan natuurlijk niet zonder bijpassende kaarsenhouder. Hoe gaaf is het, een te gekke kaars in een nog mooiere kaarsenhouder? Kaarsenhouders zijn er in allerlei soorten, vormen en maten. Zo kun je kiezen voor een kandelaar voor je dinerkaarsen, swirl kaarsen of stompkaarsen, maar ook een waxinelichthouder is ontzettend populair en in iedere stijl verkrijgbaar.

Verschillende soorten kaarsenhouder

Kaarsenhouder, we kennen ze in principe in twee verschillende varianten, de kandelaar en de waxinelichthouder. Per variant zijn er natuurlijk tal van variaties mogelijk. Zo kun je kiezen voor een gouden kandelaar, zwarte kandelaar of ga je voor een glazen kandelaar. Afhankelijk van je stijl kun jij kiezen wat het beste bij jouw en je interieur past. De andere variant is de waxinelichthouder. Waxinelichthouders kunnen altijd! Het voordeel, is dat ze vaak klein zijn en overal gemakkelijk zijn te plaatsen. De perfecte manier om net dat ene tafeltje te voorzien van wat extra decoratie.

Kandelaren combineren

Kandelaren combineren, voor velen een ontzettende uitdaging, waar het voor een ander juist een hobby is. Kandelaren zijn namelijk de perfecte manier om je tv-kast, dressoir of salontafel net dat stukje extra te geven. Ze zijn relatief klein en daardoor makkelijk te verplaatsen. Ook geven zijn het echte sfeermakers, wanneer je ze met elkaar combineert. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor twee dezelfde kandelaars, maar ook verschillende hoogtes of kleuren zoals een gouden kaarsenhouder kunnen perfect. Heb jij nou een kandelaar, waarvan je in je hoofd al afscheid had genomen? Probeer dan eens wat verschillende soorten kaarsen. De toegevoegde waarde van kaarsen wordt vaak onderschat, maar kan een wereld van verschil betekenen voor de uitstraling van jouw kandelaar. Zo kun jij een oude kandelaar in een handomdraai omtoveren tot een waar pronkstuk in je woonkamer.

Waxinelichthouder

De waxinelichthouder, voor velen een bekend item en de meeste kastjes in ons huis staan ermee vol. Dat is ook niet zo gek, want ze zorgen al snel voor een stukje extra sfeer en gezelligheid, zijn eenvoudig te plaatsen en makkelijk schoon te maken. Zo zijn ze perfect voor op het toilet, zo hoef je niet eerst te zoeken waar de lamp zit wanneer het donker is. Ook de salontafel is ideaal voor een paar waxinelichthouders, zo kun je op een relatief eenvoudige manier de lege plekken in je woonkamer opvullen en leuk decoreren. Dus ben jij op zoek naar decoratie die zorgt voor wat extra sfeer en gezelligheid in jouw woonkamer, kies dan voor waxinelichthouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *